ZÖLD FORRADALOM

Öko háztartás workshop

Ismerkednél a zöld életmóddal, de elvesztél az internetes válaszok és Youtube videók világában, így még keresed a „hogyanokat”?  Ha szeretnéd tudni, hogyan tudod egyszerre óvni a környezetedet és egyben megőrizni a saját és családod egészségét, akkor ezt a képzést neked találtuk ki!

Vonulj el velünk az első tavaszi hétvégén és tegyél szert olyan tudásra, ami akár az egész életedet megváltoztathatja. Készítsd el saját kezűleg az egy hónapra elegendő háztartási és szépségápolási termékeidet és vidd haza azt a tudást, amivel a workshop után otthon is meg tudod tenni ugyanezt.

Természetes alapanyagból, könnyen elkészíthető receptekből dolgozunk a környezetbarát háztartás és természetes szépségápolás jegyében. Szeretnénk, ha olyan gyakorlati tudással távoznál, amit otthon, saját környezetedben is bátran kamatoztathatsz. Olyan alapanyagokkal dolgozunk, amik mindenki számára beszerezhetőek, elérhetőek és megengedhetik magunknak. Sőt, még akár spórolhattok is. Nincs szükség előzetes tudásra, mindenkinek mindent megmutatunk.

 

 Az esemény folyamán tematikus workshopokat tartunk 3 témában: háztartás, bevásárlás, higiénia/szépségápolás. Nálunk egy hónapra elegendő szépségápolási és háztartási termékeket készíthetsz el magadnak és a családodnak egyetlen tavaszi hétvége leforgása alatt. 

 

A workshop célja, hogy átadjuk azt a tudást, amivel adalékmentes anyagok nélkül, természetes összetevőkkel készült termékekkel tudjuk fenntarthatóan vezetni a háztartást és közben nem mérgezzük tovább a környezetünket. A workshop során olyan tudást lesz lehetőséged elsajátítani, aminek a segítségével otthon is elő tudod állítani a fent felsorolt termékeket.

 

Mit készítünk a workshop alatt?

HÁZTARTÁS WORKSHOP

A műhely során egy hónapra elegendő környezetbarát és biológiailag lebomló  mosószert és öblítőt készítünk, amik használatával nem kell lemondanod az illatos és tiszta ruhákról!

SZÉPSÉGÁPOLÁS WORKSHOP

A környezettudatosság jegyében saját készítésű dezodort, szappant és fogkrémet gyártunk, amik ugyanúgy betöltik a nekik szánt szerepet, csak éppen növényi alapanyagokból készülnek.

BEVÁSÁRLÁS WORKSHOP

A műanyag zacskók ideje lejárt, ezért  olyan táskát varrunk, amit minden bevásárláskor magunkkal tudunk vinni. A szatyrokat szitázással varázsoljuk egyedivé!

JELENTKEZÉS

A programra a fruzsi.molnar90@gmail.com-ra küldött e-maillel tudsz jelentkezni. A jelentkezés a workshop díjának átutalásával válik véglegessé.

A workshop időpontja : 2019. március 1-3.

A workshop ára: 50 000Ft (két részletben is rendezhető)

“Hozd el a szomszédot is” kezvezmény: 2 fő= -10%, 3fő= -15%, 4fő= -20%

 

Maga a szállás Budapestről egy órás autóútra található. Az alsótoldi Toldi Ház egyben egy társadalmi vállalkozás is, ami helyieket foglalkoztat és a bevételt helyi jó célokra fordítja. Azzal, hogy itt szállunk meg, mi is támogatjuk a helyi vállalkozásokat. 

Weboldal: http://toldihaz.hu/

 

 

 

 

Mit tartalmaz az ár?

KÉNYELMES SZÁLLÁS

Szállás egész hétvégére, ahová a gyermekeidet is elhozhatod, hiszen az esemény gyerekbarát. 

GASZTRO KÜLÖNLEGESSÉGEK

Ínycsiklandozó vegetariánus különlegességek várják a workshop résztvevőit, amit egész hétvégére biztosítunk. 

RECEPTEK ÉS EGY HÓNAPRA ELEGENDŐ HÁZTARTÁSI TERMÉK

A hazavihető tudás, receptek és új barátságok mellett, magukat a termékeket és a hozzávalóikat is tartalmazza az ár, amiket saját kezűleg készíthetsz el.