"A sikeres csapat titka:
ezernyi kéz, egy tudattal."

/Bill Johnson/

Miért érdemes velünk dolgozni?

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat

10 éves múlttal a hátunk mögött tapasztaltuk, hogy mennyire fontos a munkavállalók folyamatos képzése, a vidám és kiegyensúlyozott munkahelyi légkör megteremtése. Trénereink és a feladatok segítségével fejleszthető a cégen belüli kommunikáció, kialakítható a csapatszellem és a hatékony közös munka. A tréningek fókuszában lehet továbbá a célok összehangolása, a kommunikációs problémák feltárása és a személyes kapcsolatok fejlesztése is. A csapatépítő tréningek lebonyolítása függ a létszámtól, és egyedi kéréseknek megfelelően változik.

Környezettudatos szemléletmód


A környezetvédelem és a fenntarthatóság szívügyünk, ezért vannak olyan képzéseink és workshopjaink, ahol előtérbe kerül a környezettudatosság, mint szemléletmód.
A környezettudatosság fejleszthető és beépíthető a mindennapokba. A munkahelyeken és a háztartásokban egyaránt alkalmazható ötleteket és praktikákat osztunk meg a csoportokkal, vagy konkrét feladatok formájában hasznosítunk újra hulladékanyagokat.

Workshopok
a fenntarthatóság jegyében

Műhelyeinken és képzéseinken a kreatív újrahasznosítást építjük be és használjuk az életkészségek fejlesztésének eszközeként. A tapasztalati tanulás módszere kreatív folyamattal párosul, legtöbbször nemzetközi környezetben. E folyamat során új életet adunk a hulladék anyagoknak. Korszerű háztartási hulladékanyagokat használunk, amelyek minden családban megtalálhatóak, ezekből az egyedi tárgyakból születnek a kiegészítők, pénztárcák, táskák, bútorok, hangszerek vagy játékok.

Igényekre
szabott csapatépítő

A csapatépítő tréningjeinket mindig az adott cég igényeihez alakítjuk. A csapaton belüli közös célok, a csapatépítő helyszíne és a tréning hossza változó, ezért fontosnak tartjuk a csoportnak megfelelő egyedi tréning kialakítását. A programok lehetnek beltériek és kültériek, egynaposak, több naposak vagy akár pár órás workshopok is. A csapatépítők lebonyolítását egyéni megbeszélés alapján biztosítjuk.

Céges csapatépítőink

Egynapos csapatépítő tréningek

Kreatív és élményalapú csapatépítők egynapos formában.

Többnapos csapatépítő tréningek

Az ország különböző pontjain tartunk kiszervezett csapatépítőket. Évszaktól függően kültéren és beltéren egyaránt megtartjuk a tréningeket. Ha egy egész napos vagy több napos csapatépítő tréninget szeretnétek tartani keressetek minket, szívesen megszervezzük nektek.

Mini tréningek és Workshopok

A félnapos csapatépítőket, mini workshopokat azoknak a cégeknek ajánljuk, akiknek kevés a szabadidejük, ezáltal munkaidőn belül tudják megoldani a csapatépítést. Illetve akik egy lazább, de fejlesztő elfoglaltsággal szeretnék összehozni a csapatot.

Molinó újrahasznosítás csapatépítéssel egybekötve

Azoknak a cégeknek ajánljuk ezt a programot, akik rendelkeznek felesleges molinóval és nem szeretnék azt kidobni. A molinó anyagából a segítségünkkel és a munkatársaid bevonásával táskákat, pénztárcákat készítünk.

Trénereink

Barka

Társalapító, tréner

Anna

Társalapító, tréner és grafikus

Dóra

Tréner és coach

Partnereink

Scroll to Top