"A sikeres csapat titka:
ezernyi kéz, egy tudattal."

/Bill Johnson/

Miért érdemes velünk dolgozni?

Csapatépítő tréningek, céges workshopok, képzések, több, mint 10 éve

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat

10 éves múlttal a hátunk mögött tapasztaltuk, hogy mennyire fontos a munkavállalók folyamatos képzése, a vidám és kiegyensúlyozott munkahelyi légkör megteremtése. Trénereink és kreatív feladataink segítségével fejleszthető a cégen belüli kommunikáció, kialakítható a csapatszellem és a hatékony közös munka. A tréningek fókuszában lehet továbbá a célok összehangolása, a kommunikációs problémák feltárása és a személyes kapcsolatok fejlesztése is. A csapatépítő tréningek lebonyolítása függ a létszámtól, és egyedi kéréseknek megfelelően változik.

Workshopok, csapatépítő tréningek a fenntarthatóság jegyében

Műhelyeinken és képzéseinken a kreatív újrahasznosítást építjük be és használjuk a személyes és szociális készségek fejlesztésének eszközeként. A tapasztalati tanulás módszere kreatív folyamattal párosul. E folyamat során új életet adunk a hulladék anyagoknak. Korszerű háztartási hulladékanyagokat használunk, amelyek minden családban megtalálhatóak, ezekből az egyedi tárgyakból születnek a kiegészítők, pénztárcák, táskák és egyéb, mindennapi használati tárgyak.

Céges programjaink

BeCreative

A workshop alatt a résztvevők előre bekészített anyagokból készítenek tárgyakat egy megadott koncepció alapján. A folyamat során minden csapat ugyanazt a kihívást próbálja teljesíteni, különböző alapanyagokból. Az eredménynek csak a kreativitás szabhat határt! Az elkészült tárgyakat bemutatják csapatonként, és egymásnak visszajelzést adnak rá.

BeCreative

Téma: Fenntarthatóság, újrahasznosítás

Létszám

10 főtől

Időtartam

4 óra

Helyszín

A programhoz nem biztosítunk fix helyszínt.
Egyéni igények alapján szervezzük meg a workshopot!

90 perces interaktív előadás

Merüljetek el a fenntarthatóság témakörében interaktív előadásunkon! Ti választhatjátok ki, hogy melyik témát szeretnétek mélyebben megismerni, így biztosan olyan területen szereztek új tudást, ami hasznos lehet számotokra. Egy tapasztalt szakértő segítségével sajátíthattok el nemcsak elméleti tudást, de gyakorlati tapasztalatokat is, amiket utána be tudtok építeni a mindennapokba.

Interaktív előadás

Választható témák:
környezettudatos életmód, fenntartható divat, tudatos háztartás, zöld közlekedés, green office, fenntartható étkezés, a jövő generációja

Létszám

10-100

Időtartam

90 perc

Helyszín

A programhoz nem biztosítunk fix helyszínt.
Egyéni igények alapján szervezzük meg az előadást.

Workshop szitanyomással

A workshop során felfedezzük a fenntartható divat témáját, megvitatjuk az iparág körüli problémákat, és jó gyakorlatokat cserélhetnek a résztvevők. A bevezetés után mindenki elkészítheti a saját fenntartható, szitanyomással készített vászontáskáját, amely egy különleges üzenetet hordoz.

Workshop szitanyomással

Téma: Fenntartható divat, kreativitás

Létszám

20-150 fő

Időtartam

2-3 óra

Helyszín

Kiszervezett csapatépítő

Molinó újrahasznosítás csapatépítéssel egybekötve

Azoknak a cégeknek ajánljuk ezt a programot, akik rendelkeznek saját molinóval, amit nem szeretnének kidobni. A molinó anyagát a résztvevők aktív közreműködésével újrahasznosítjuk és kreatív módon használjuk fel. Együtt dolgozva megtanuljuk, hogyan alakítsuk át a molinót hasznos és praktikus táskákká, pénztárcákká és egyéb kiegészítőkké, így új életet lehelünk a már nem használt anyagokba. Ez a közös tevékenység nemcsak a kreativitást és az együttműködést erősíti, hanem hozzájárul a fenntarthatóbb életmód kialakításához is, hiszen újrahasznosítással csökkentjük a felesleges hulladék mennyiségét.

Molinó újrahasznosítás

Téma: Fenntarthatóság, kreativitás, csapat

Létszám

Korlátlan

Időtartam

60-90 perc

Helyszín

Kiszervezett

Workshop kitelepülés

Szeretnétek feldobni a céges rendezvényt valamilyen kreatív programmal? Legyen szó családi napról, sportnapról, mini fesztiválról, mindenféle típusú programot nagyon jól kiegészít rugalmas kreatív foglalkozásunk, ahol a résztvevők elkészíthetnek valamilyen tárgyat, újrahasznosított alapanyagokból. Így csinálhatnak tetrapak dobozokból pénztárcát, kartonból és újságpapírból képeslapot vagy könyvjelzőt, molinóból ékszereket, kulcstartókat, és sok egyéb használati tárgyat, ami amellett, hogy egy remek ajándék lehet a résztvevőknek, fejleszti a kreativitásukat, miközben a fenntarthatóság jegyében tevékenykednek.

Workshop kitelepülés

Téma: Fenntarthatóság, újrahasznosítás

Létszám

Korlátlan

Időtartam

Akár egész napos

Helyszín

Céges rendezvényekre, fesztiválokra ajánljuk

Trénereink

Barka

Tréner, Alapító

Blanka

Projektmenedzser, tréner

Dóra

Tréner, coach

Richard

Tréner, pszichológus

Kata

Társtulajdonos, képzési koordinátor, tréner

Partnereink

Kapcsolat:

Email: hello@recreativity.net
Telefon: +36 (30) 479 72 53