"A sikeres csapat titka:
ezernyi kéz, egy tudattal."

/Bill Johnson/

Csapatépítő tréningek - miért érdemes velünk dolgozni?

Csapatépítő tréninek több, mint 10 éve

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat

10 éves múlttal a hátunk mögött tapasztaltuk, hogy mennyire fontos a munkavállalók folyamatos képzése, a vidám és kiegyensúlyozott munkahelyi légkör megteremtése. Trénereink és a feladatok segítségével fejleszthető a cégen belüli kommunikáció, kialakítható a csapatszellem és a hatékony közös munka. A tréningek fókuszában lehet továbbá a célok összehangolása, a kommunikációs problémák feltárása és a személyes kapcsolatok fejlesztése is. A csapatépítő tréningek lebonyolítása függ a létszámtól, és egyedi kéréseknek megfelelően változik.

Workshopok, csapatépítő tréningek a fenntarthatóság jegyében

Műhelyeinken és képzéseinken a kreatív újrahasznosítást építjük be és használjuk az életkészségek fejlesztésének eszközeként. A tapasztalati tanulás módszere kreatív folyamattal párosul, legtöbbször nemzetközi környezetben. E folyamat során új életet adunk a hulladék anyagoknak. Korszerű háztartási hulladékanyagokat használunk, amelyek minden családban megtalálhatóak, ezekből az egyedi tárgyakból születnek a kiegészítők, pénztárcák, táskák, bútorok, hangszerek vagy játékok.

Környezettudatos szemléletmód


A környezetvédelem és a fenntarthatóság szívügyünk, ezért vannak olyan képzéseink és workshopjaink, ahol előtérbe kerül a környezettudatosság, mint szemléletmód.
A környezettudatosság fejleszthető és beépíthető a mindennapokba. A munkahelyeken és a háztartásokban egyaránt alkalmazható ötleteket és praktikákat osztunk meg a csoportokkal a csapatépítő tréningek során, vagy konkrét feladatok formájában hasznosítunk újra hulladékanyagokat.

Igényekre
szabott csapatépítő

A csapatépítő tréningjeinket mindig az adott cég igényeihez alakítjuk. A csapaton belüli közös célok, a csapatépítő helyszíne és a tréning hossza változó, ezért fontosnak tartjuk a csoportnak megfelelő egyedi tréning kialakítását. A programok lehetnek beltériek és kültériek, egynaposak, több naposak vagy akár pár órás workshopok is. A csapatépítők lebonyolítását egyéni megbeszélés alapján biztosítjuk.

Céges csapatépítőink

céges csapatépítő,

BeCreative CSR

Számodra is fontos a társadalmi felelősségvállalás? Ha úgy érzed szeretnél valami olyan tevékenységet ami egyszerre építi a csapatot és segít másokon, akkor ajánljuk figyelmedbe a BeCreative workshopunkat! Ennek keretén belül egy olyan csapatépítő minitréningen vehettek részt, amely a kreatív újrahasznosításról és a fenntarthatóságról szól. A workshopon minden résztvevő személy után eljuttatunk 500 Ft-ot egy fenntarthatósággal foglalkozó civil szervezet számára.

BeCreative

Téma: Fenntarthatóság, újrahasznosítás

Létszám

Korlátlan

Időtartam

4 óra

Helyszín

A programhoz nem biztosítunk fix helyszínt.
Egyéni igények alapján szervezzük meg a workshopot!

Csapatkép egy többnapos csapatépítőről

Többnapos elvonulások

Az ország különböző pontjain tartunk kiszervezett csapatépítőket. Évszaktól függően kültéren és beltéren egyaránt megtartjuk a tréningeket. Ha egy egész napos vagy több napos csapatépítő tréninget szeretnétek tartani keressetek minket, szívesen megszervezzük nektek.

Elvonulások

Téma: Fenntarthatóság, újrahasznosítás

Létszám

40-200

Időtartam

Egyedi kéréstől függően többnapos

Helyszín

Fix helyszínünk Alsótold, de egyedi kérés
alapján kiszervezhetjük a csapatépítőt.

mini csapatépítő, workshop

Mini tréningek és workshopok

A néhány órás csapatépítőket, mini workshopokat azoknak a cégeknek ajánljuk, akiknek kevés a szabadidejük, ezáltal munkaidőn belül tudják megoldani a csapatépítést. Illetve akik egy lazább, de fejlesztő elfoglaltsággal szeretnék összehozni a csapatot.

Tematika:
A csapatépítő ideje alatt a résztvevők egy alap tudást kapnak egy praktikus és interaktív gyakorlat során, mit is jelent a fenntarthatóság az egyének mindennapjaiban. Mi a szerepünk és felelősségünk benne és milyen gyakorlati megoldásokat tudunk beépíteni a mindennapjainkba. A résztvevők kapnak kérdéseket, melyeket vagy kis csoportban vagy párban meg tudnak beszélni pár perc alatt. Az előadás interkatív, melynek kimenetele egy saját kihívás létrehozása, amit mindenki tud alkalmazni otthon vagy a munkahelyen közösen.

Mini tréningek

Téma: Bevezetés a fenntarthatóságba

Létszám

20-150 fő

Időtartam

60-90 perc

Helyszín

Kiszervezett csapatépítő

molinó újrahasznosítás

Molinó újrahasznosítás csapatépítéssel egybekötve

Azoknak a cégeknek ajánljuk ezt a programot, akik rendelkeznek felesleges molinóval és nem szeretnék azt kidobni. A molinó anyagából a segítségünkkel és a munkatársaid bevonásával táskákat, pénztárcákat készítünk.

Molinó újrahasznosítás

Molinó újrahaszosítás

Létszám

Korlátlan

Időtartam

Létszámtól függ

Helyszín

Kiszervezett

Trénereink

Barka

Tréner, Alapító

Blanka

Projektmenedzser, tréner

Dóra

Tréner, coach

Richard

Tréner, pszichológus

Kata

Tréner, képzési koordinátor

Partnereink

Kapcsolat:

Email: hello@recreativity.net
Telefon: +36 (30) 479 72 53