ZÖLD FORRADALOM

Öko Workshopok

Ismerkednél a zöld életmóddal, de elvesztél az internetes válaszok és Youtube videók világában, és még keresed a „hogyanokat”? Ha szeretnéd tudni, hogyan tudod egyszerre óvni a környezeted és egyben megőrizni a saját és családod egészségét, akkor ezt a képzést neked találtuk ki!

 Természetes alapanyagból, könnyen elkészíthető receptekből dolgozunk a környezetbarát háztartás és természetes szépségápolás jegyében. 

Szeretnénk, ha olyan gyakorlati tudással távoznál, amit otthon, saját környezetedben is bátran kamatoztathatsz. 

Olyan alapanyagokkal dolgozunk, amik mindenki számára beszerezhetőek, elérhetőek és megengedhetik magunknak. 

Sőt, még akár spórolhattok is. Nincs szükség előzetes tudásra, mindent megmutatunk.

 

A workshopok célja, hogy átadjuk azt a tudást, amivel adalékmentes anyagok nélkül, természetes összetevőkkel készült termékekkel
tudjuk fenntarthatóan vezetni a háztartást és közben nem mérgezzük tovább a környezetünket. 

A képzések során olyan tudást lesz lehetőséged elsajátítani, aminek a segítségével otthon is elő tudod állítani a természetes, környezetbarát termékeket.

 

Aktuális programjaink

Öko - Tudatos Élet Workshop

Új év, új lehetőségek. Ha eddig csak érdeklődtél a tudatosabb élet iránt, itt a lehetőség, új szokások kialakítására. De akkor is itt a helyed, ha egy kis új lendület kell az úton. Tarts velünk, indítsuk együtt Zölden az évet!

 

 A PROGRAMRÓL

A workshop a gyakorlatban tanulhatod meg, hogyan készíthetsz otthon természetes kozmetikumokat. Mindezt remek közösségben teheted meg, ahol megosztjuk a tudatos életmóddal kapcsolatos tapasztalatinkat is egymással. 
NLP csoportos life coaching segítségével pedig abban is támogatunk, hogy tisztábban lásd az előtted álló évet! 
A workshop időpontja : 2020. január 18

A workshop ára: 30 000 Forint

Helyszín: Murok Kávézó, Budapest

A programra a következő linken tudsz jelentkezni: https://forms.gle/hxjQZG18Y2vHnsCb9

További részletek: 
Facebook esemény: 

https://www.facebook.com/events/2487311331519034/

 

Öko - Tudatos Élet Workshop

Szeretnéd a következő évet nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban kezdeni?
Azon tudatosságra vágyó emberek jelentkezését várjuk, akik szeretnének egy hétvégét rászánni arra, hogy megtanulják, hogyan tudnak saját kozmetikumokat (testvaj, ajakbalzsam, arckrém, arctonik, sminklemosó) előállítani otthon, amivel egyszerre tudják óvni a környezetüket és egyben megőrizni a saját és családjuk egészségét. Ezen felül pedig megspékeltük a programot tudatos életre bátorító elemekkel, mint pl. a napi meditáció, táncmeditáció és life coaching ami kifejezetten fontos a karácsonyi ajándékhajrá kezdetekor.

 

 A PROGRAMRÓL

A workshop időpontja : 2019. november 23-24

A workshop ára: 35 000 Ft 

Előfoglalás: 30 000 Ft (szeptember 1-ig)

Maga a szállás Budapestről egy órás autóútra található. Az alsótoldi Toldi Ház egyben egy társadalmi vállalkozás is, ami helyieket foglalkoztat és a bevételt helyi jó célokra fordítja. Azzal, hogy itt szállunk meg, mi is támogatjuk a helyi vállalkozásokat. 

A szállás weboldala: http://toldihaz.hu/

A programra a https://forms.gle/q5y32tT8C6cjcrAbA kitöltött jelentkezési ívvel tudsz jelentkezni. Bármi kérdés esetén küldj email a barbara.foldi@gmail.com email címre.

További részletek: 

Facebook esemény: 

https://www.facebook.com/events/1356440744525224/

 

Zölt Életmód
Cookbook Anyáknak

Ha Te is azt szeretnéd, hogy gyermeked megmássza az égig érő fákat, ha nem csupán képről ismerné a pingvint és legyen lehetősége átélni a mezítláb pancsolást a tavaszi záporban, akkor az ő generációját már tudatosabban, okosabban kell nevelni. Nevelni a fenntarthatóságra azáltal, hogy mi, szülők is fenntarthatóbban kezdünk el élni és ezt a tudást adjuk tovább. Ehhez nekünk is változnunk, tanulnunk kell.

 

 

A PROGRAMRÓL

A programra a zerowastebootcamp@gmail.com küldött e-maillel tudsz jelentkezni. A jelentkezés a workshop díjának átutalásával válik véglegessé.

A workshop időpontja : 2019. szeptember 27-29

A workshop ára: 45 000 Ft (két részletben is rendezhető)

Early Bird: 40 000 Ft – július 31-ig! 

Maga a szállás Budapestről egy órás autóútra található. Az alsótoldi Toldi Ház egyben egy társadalmi vállalkozás is, ami helyieket foglalkoztat és a bevételt helyi jó célokra fordítja. Azzal, hogy itt szállunk meg, mi is támogatjuk a helyi vállalkozásokat. 

Weboldal: http://toldihaz.hu/

További részletek: 

Facebook esemény: 

https://www.facebook.com/events/2384762838476

Vagy írj nekünk a zerowastebootcamp@gmail.com e-mail címre!

Zero Waste workshop a Sarkiban, avagy a kávézacc egy csodaszer

Tudtad, hogy évente átlagosan a felnőtt lakosság több, mint 20.000 tonna kávézaccot dob ki a szemétbe? Ez nincs jól, hiszen praktikusan is fel lehetne használni.

A Sarki Fűszeres kacsintgat a fenntartható megoldások felé. Ugyan nagyon nehéz a vendéglátásban mindig öko tudatosnak lenni, mi mégis belevágjuk a fejszénket ebbe a fába!

RÉSZLETES PROGRAM

– kávézaccból készítünk öko tudatos arcradírt és tisztítószert,
– öko textilzsákot designolunk, amit a saját személyiségedre tudsz szabni és amiben péksütiket és gyümölcsöt is tárolhatsz a műanyag zacskó helyett

IDŐPONT ÉS HELYSZÍN

A workshop időpontja: 2019. szeptember 7. 15:00
Helyszín: Sarki Fűszeres
Workshop ára: 7 500Ft
Részvétel: max. 12 fő

A programra az fruzsi.molnar90@gmail.com e-mail címen tudsz jelentkezni. Maga a jelentkezés a workshop díjának átutalásával válik véglegessé.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2359394757429858/

Zöld forradalom

ÖKO WORK
SHOPOK

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.