Márkáink

Kattints a logóra és tekintsd meg márkáinkat!

Cimbi

Ne dobd ki céges molinóidat! Add át nekünk és mi varrunk belőle táskákat! A Cimbi táskák és kiegészítők a környezet barátai, hiszen 97%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek.Felhasználunk reklám hálókat- és molinókat, bicikligumi belsőket és biztonsági öveket. Az anyagokat minden esetben megtisztítjuk, majd méretre szabjuk. A molinó előnye nem csak az, hogy színes és változatos, de emellett erős, tartós, és 100% vízhatlan.

Nanas Bags

„Gyerekkorom óta szabok-varrok, ékszereket készítek, bútort újitok….és minden egyebet.
Táska varró „ mániám” is már régóta él, általában a textilek, csipkék, bőrök inspirálnak a velük való foglalatosságra. Amióta az eszemet tudom, mindig az újrahasznosítás volt a célom. Izgalmas volt meglévő függönyt, kabátot, anyagot újra varázsolni. Mostanában, az eldobott, vagy gyorsan megunt ruhák világában, pedig egy turi igazi aranybánya a varrás szempontjából is.”

Zero Waste Bootcamp

A fenntarthatóság Veled kezdődik. Neked kell rálépned erre az útra, ebben senki nem tud segíteni vagy helyetted döntést, felelősséget vállalni. Abban viszont nagyon szívesen segítek, hogy az elhatározásodat követően, hogyan is kezdj neki, vagy ha már benne vagy hogyan folytasd. Kétféle csomagot állítottam össze, mely két témakör köré épül. Az egyik a zöld háztartás, a másik a személyes higiénia.

Azért hoztam létre az online tanácsadás csomagot, mert az elején én is el voltam veszve és tudom, hogy ez visszatartó erő. Mit, honnan szerezzek be, hogyan fogjak neki, mi kell hozzá otthon. A blogomon már nagyon sok recept fent van – de a személyes megkeresésekből azt tapasztalom, hogy van akinek egy receptnél többre van szüksége. Ha szeretnél az otthonodban egy fenntarthatóbb életet kialakítani, akkor ebben tudok neked segíteni.

Jelentkezés: zerowastebootcamp@gmail.com

 

Kapcsolat:

Email: hello@recreativity.net
Telefon: +36 (30) 479 72 53