Úton vagyunk!

Ezeket a programokat részben az Erasmusplus program keretéből támogatjuk, így lehetőséged van arra, hogy utazz, tanulj, új emberekkel találkozz. Az Erasmus+ képzések a nem formális oktatás módszertanával zajlanak és a fókuszban a személyes és társas készségek fejlesztés áll. Ez azt jelenti, hogy a programon töltött idő és tanulás nagyban különbözni fog attól, amit megszokhattál az iskolában. Mi játszunk, cselekszünk, alkotunk, utazunk – mindezt azért, hogy tanuljunk valamit és otthon azt kamatoztathassuk.

Az Európai Unió egyik fő célja a fiatalok mobilitásának, tanulásának ösztönzése. Ezt a programot is erre a célra hozták létre, mely során a program támogatja az útiköltség 100%-át azért, hogy mindenkinek lehetősége legyen utazni, új kultúrákat megismerkedni, és ezáltal elfogadásban együtt élni Európában.

Az ifjúsági cserékre olyan fiatalok jelentkezését várjuk akik még nem vettek részt ilyen programon és szeretnének új kultúrákat megismerni és közelebb kerülni egy bizonyos téma kibontásához. 

A képzésekre pedig olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akik emberekkel (fiatalokkal vagy fiatal felnőttekkel) foglalkoznak, főleg a segítő szakmákban.
Aki nyitott új módszertanokra és szívesen tanul az egészen biztosan jól fogja magát érezni és új tudással fog hazamenni.

A jelentkezéshez ki kell tölteni egy online jelentkezési lapot és megadott időpont után mindenkit értesítünk.

A program után visszakapod utazási költségedet, és a lakhatásod, étkezésed is nagy részben támogatott. Minden részletet megtalálsz ezen az oldalon, és ha kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal!

Aktuális programok

Itt válogathatsz közelgő nemzetközi programjaink között!

Résztvevői beszámolók

hamarosan….

Scroll to Top