Workshop témák

A workshopok célja, hogy átadjuk azt a tudást, amivel adalékmentes anyagok nélkül, természetes összetevőkkel készült termékekkel tudjuk fenntarthatóan vezetni a háztartást és közben nem mérgezzük tovább a környezetünket. A képzések során olyan tudást lesz lehetőséged elsajátítani, aminek a segítségével otthon is elő tudod állítani a természetes, környezetbarát termékeket.

Személyes higiénia

 A gyakorlatban tanulhatod meg, hogyan készíthetsz otthon természetes kozmetikumokat. Mindezt remek közösségben, ahol megosztjuk a tudatos életmóddal kapcsolatos tapasztalatinkat is egymással. 

Zöld háztartás

A fenntarthatóság Veled kezdődik. Neked kell rálépned erre az útra, ebben senki nem tud segíteni vagy helyetted döntést, felelősséget vállalni. Abban viszont nagyon szívesen segítünk, hogy ha már elhatároztad magad, akkor hogyan is kezdj neki vagy ha már benne vagy hogyan folytasd.

GY.I.K.

Csak Természetes alapanyagokkal dolgozunk. Ezek az alapanyagok mindenki számára beszerezhetőek, elérhetőek. Akár még spórolni is lehet bizonyos termékeknél.

Könnyen elkészíthető receptekkel dolgozunk, így a termékek otthon is egyszerűen elkészíthetők. A Workshopokon való részvételhez előzetes tudás nem szükséges.

Ha ismerkednél a zöld életmóddal, de elvesztél az internetes válaszok és a Youtube világában, akkor érdemes eljönnöd. Ha keresed a hogyanokat, és szeretnéd óvni a saját és a környezeted egészségét, akkor itt a helyed! 🙂

A Workshopokat igény szerint csoportos vagy egyéni formában biztosítjuk. Témától és megvalósítástól függően lehetnek online és offline workshopjaink is. 

Aktuális workshopjaink

hamarosan…

Kapcsolat:

Email: hello@recreativity.net
Telefon: +36 (30) 479 72 53